Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Auro Domus omogućuje štednju u zlatu bez uloga novca

Auro Domus
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
06.11.2015.
u 08:45

Štednja u zlatu najisplativiji je oblik štednje, ne samo zbog činjenice da je investicijsko zlato oslobođeno poreza i pdv-a, već i zbog najavljenog dugoročnog rasta cijena plemenitih metala na svjetskom tržištu. Naime, stručnjaci smatraju da će zbog nestabilnosti monetarnih sustava u Europi, ali i drugim dijelovima svijeta, kao i zbog rasta troškova eskploatacije zlata iz zemljine kore zbog čega se očekuje zatvaranje više od 50 rudnika do 2017. godine, cijena zlata nastaviti rasti u sljedećem desetljeću. Njihove prognoze dosad su se pokazale točnima – u zadnjih dvadeset godina, cijena zlata u svijetu se povećala četiri puta, odnosno za 400 posto!

Iako je zlato vrlo vrijedno, za njegovo stjecanje nisu potrebni milijuni kuna – tvrtka Auro Domus, hrvatski lider u trgovini zlatom, u ponudi ima proizvode već od 200 kuna. No, sve do kraja godine uvodi i novu akciju koja će svim kupcima omogućiti stjecanje investicijskog zlata u fizičkom obliku bez uloženog novca!

- Našim klijentima omogućili smo povoljne uvjete i posebne pogodnosti zamjene zlata, pri čemu svoje staro lom-zlato zamijenjuju za vrijedno investicijsko zlato s certifikatom, ostvarujući pritom i povoljniju cijenu otkupa zlata, i povoljniju cijenu kod akvizicije investicijskog zlata, odnosno dukata, zlatnih pločica i zlatnih poluga, kazala je direktorica prodaje Auro domusa Mirjana Bagić.

Akcija se provodi u 160 poslovnica Auro domusa, uz besplatnu procjenu lom-zlata te najpovoljniju opciju stjecanja investicijskog zlata kojim se trguje na svjetskim burzama i može se u bilo kojem trenutku zamijeniti za novac. Više informacija dostupno je na besplatnom broju telefona 0800 7372 ili web-stranicama

Želite prijaviti greške?