Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme radosti

Zbog ovih slatkiša jedva čekamo blagdane!

Božić
Foto: DPA/PIXSELL
1/10
22.11.2013.
u 12:36

U iščekivanju Božića, donosimo vam galeriju božićnih slastica i ostalih stvari sa simbolima koje povezujemo sa blagdanom rođenja Isusa Krista.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
17:11 25.11.2013.

tipično za "crveni" list... poistovjećivati Božić sa slatkišima i izmišljenim djedom mrazom... mi koji smo slavili Božić kao djeca u komunizmu dobro znamo kakvo je ushićenje bilo navečer po mraku (zbog redukcija struje) trčati iz škole da bi se kitio bor i onda ići na polnoćku gdje bi se okupilo puno manje ljudi nego danas... ni na pomisli mi nisu bile igračke, slatkiši ili bilo što drugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?