Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže pogoršanje

VIDEO Zagreb se probudio uz predivan izlazak sunca, evo kakvo nas vrijeme čeka danas

Još jedan prekrasan izlazak sunca dočekao zagrepčane
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
31.01.2022.
u 09:38

U metropoli se očekuje pretežno oblačno vrijeme uz povremenu kišu u posljepodnevnim satima

Kao da je netko zapalio nebo. Tko je bio vani ili pogledao kroz prozor jutros oko 7 sati mogao je ugledati prizor za pamćenje. Spektakularan izlazak sunca zabilježio je Pixsellov fotoreporter Igor Šoban, i to baš na posljednji dan siječnja, mjeseca koji tradicionalno ostavlja dojam kao da traje barem 40 dana. 

No, sunce se brzo sakrilo iza oblaka, a danas se u metropoli očekuje pretežno oblačno vrijeme uz povremenu kišu u posljepodnevnim satima.  Uz zahladnjenje prema večeri kiša će prelaziti u susnježicu i snijeg, osobito u okolnom gorju. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura između 6 i 8 °C.

Sutra, pak, bit će promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Uglavnom u prvom dijelu dana moguće će biti, kažu u Državnom hidrometereološkom zavodu, vrlo slabe oborine na granici kiše i snijega. Puhat će umjeren, povremeno i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, u gorju mogući olujni udari. Najniža jutarnja temperatura od -2 do 0, a najviša dnevna oko 6 °C.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije