Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilno skidanje

Skinuli ploču Trga maršala Tita i bacili je u smeće

Trg maršala Tita
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
29.06.2017.
u 12:07

Apeliram na časne počinitelje da se još malo strpe i ostave koju ploču i za nas, rekao je Bujanec

Nakon najavljenog preimenovanja Trga maršala Tita u Zagrebu, skinuta je prva ploča s tim imenom, iako se preimenovanje još nije ni dogodilo.

Fotografije skinute ploče, koja je navodno bačena u smeće, na Facebooku je objavio kontroverzni novinar Velimir Bujanec.

– Prva ploča s uskoro bivšeg "Trga maršala Tita", sa zgrade uz Zeleni val na istočnoj strani trga, uklonjena je sinoć i završila u kontejneru za smeće, gdje joj je objektivno i mjesto. Apeliram na časne počinitelje da se još malo strpe i ostave koju ploču i za nas... – napisao je Bujanec.

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je ovaj tjedan da će predložiti preimenovanje Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske.

Komentara 158

GO
goga12
12:18 29.06.2017.

Ne znam šta očekujete. Nakon otkrivanja Hude jame cijela Hrvatska skupa sa svim tzv. antifašistima trebala je zašutit.

Avatar Apsalar
Apsalar
12:38 29.06.2017.

Tja... uz malo poduzetničkog duha, skineš i za koju godinu je prodaš Staziću ili SDP-u.

DI
Dingač
12:58 29.06.2017.

počelo je. idemo braćo na hrvatski trg potrgati ime ćopavog zločonca i pedofila. nakon skidanja ploča tog zlotvora idemo proslaviti tako dobro djelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije