Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvratila udarac

Bujanec se rugao Anki Mrak Taritaš zbog izgleda, evo što mu je ona poručila

Anka Mrak Taritaš
Foto: Pixsell
1/2
05.05.2017.
u 11:20

Televizijski voditelj očito je bez previše razmišljanja komentirao tuđi izgled

Televizijski voditelj Velimir Bujanec na Facebooku je objavio fotografiju HNS-ove kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba Anke Mrak Taritaš zbog koje se našao na meti kritika.

HNS-ovka je snimljena kako prolazi kraj izloga u kojem se nalazi plakat žene u donjem rublju pa je Bujanec odmah objavio tu fotografiju uz komentar ''bez komentara''. No, očito da nije bio bez komentara čim je takvu fotografiju uopće stavio na svoj Facebook profil.

"Mislim ne volim je ni ja!! Ali nekoga sprdati radi njegovih tjelesnih mana nije u redu! Što je sljedeće? Hoćemo ih označavati žutim zvijezdama!? Osim toga i ti si mi baš slika i prilika pravog hrvatskog muškarca! Metar i žilet, neš ti ljudinu!" napisao mu je jedan od njegovih pratitelja s kojim su se mnogi drugi složili. 

Nije mu ostala dužna ni sama Anka Mrak Taritaš koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama pa mu je odgovorila u svom stilu.

"Ono kad te vrijeđa visok, plav i zgodan muškarac, atletske građe. #CroatianTragedies", napisala mu je političarka. 

Komentara 59

Avatar majmunranko
majmunranko
12:08 05.05.2017.

Ne razumijem kako poštena i lijepa Anka Mrak Taritaš ima vremena tipkati po Facebooku u radnom vremenu zastupnice u Saboru, a nema vremena vratiti u proračun onu lovu koja je maznuta na obnovi Gunje.

ZA
zakrapina
13:40 05.05.2017.

Mene više zanima koliki postotak je išao Mrak Taritaš i HNSu od obnove Gunje? 150 milijuna kn je netko stavio u džep zbog preplaćenih radova. 281 kn je koštala jedna četka za wc.

Avatar Ledeni
Ledeni
12:12 05.05.2017.

Ljepota je dar, nije pravedno, ali je tako . Ali, također, kako od čovjeka očekivati da kontrolira društvo ako nije u stanju kontrolirati vlastito tijelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije