Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Evo jedna torbica'

Bujanec opet prozvao Mrak-Taritaš, ona mu odgovorila odličnom fotomontažom

Anka Mrak-Taritaš i Velimir Bujanec
Foto: Damir Špehar/Davor Javorović/PIXSELL
1/3
30.05.2017.
u 13:57

Objava dolazi nakon jučerašnjeg izdanja Bujančeve emisije Bujica, u kojoj su iznesene optužbe na račun Anke Mrak-Taritaš

Anka Mrak-Taritaš i Velimir Bujanec opet se prepucavaju na društvenim mrežama.

– Potpuno neočekivano, od svih medija i novinara najveću pozornost mojoj kampanji pridaje g. Bujanec. Nakon što smo iscrpili temu fizičkog izgleda, sada smo evo došli do stylinga, obleke i torbica. Pa evo jedna torbica za mog velikog fana – objavila je danas na Facebooku Anka Mrak-Taritaš, koja je ušla u drugi krug izbora za gradonačelnika Zagreba s aktualnim gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Objava dolazi nakon jučerašnjeg izdanja Bujančeve emisije Bujica, u kojoj se, između ostalog, Anku Mrak-Taritaš optužilo da je uredila stan za 650.000 kuna te da račun za uređenje stana koji je izdan 2015. jednoj zagrebačkoj tvrtki, nakon obnove u Gunji, do prije tjedan dana nije plaćen. Bujanec je također govorio o skupoj Burberry torbi Anke Mrak-Taritaš, zbog čega je Anka Mrak-Taritaš objavila njegovu fotografiju s ružičastom torbicom.

Nakon objave Anke Mrak-Taritaš, oglasio se ponovno i Bujanec, s fotografijom Mrak-Taritaš i porukom – u laži su kratke noge.

Komentara 154

BE
beeroslaw
14:12 30.05.2017.

Mrak Taritas treba zakopati s guzicom van, ispred gradskog poglavarstva da ljudi imaju gdje bicikle zataknuti

PO
pozornik66
14:27 30.05.2017.

Pogledajte uredništvo VL kako brani Anku, to je MRAK uredništva. Pravi novinari bi tribali istražit istinitost priče a ne lipit etikete onom šta nešto radi

Avatar tanjabenic
tanjabenic
14:25 30.05.2017.

Mrak Taritaš je osoba bez morala, kriminalka koje se treba paziti. Također nema programa, vizije niti cilja za Zagreb. Jedino joj je što zna pljuvati po drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije