Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajam vjenčanja

Uzdahe mami i vjenčanica od 'paprenih' 106.000 kn

06.02.2015.
u 11:00

Haljina je sašivena od čiste svile i čipke za Elieja Saaba, dizajnera kojeg vole i Zagrepčanke

Ručno rađena vjenčanica, s više od deset tisuća ušivenih kristala i perlica Swarovski, sašivena od čiste svile i francuske čipke isključivo za kuću Elie By Elie Saab. Haljine ovog modnog dizajnera iz Libanona obožavaju hollywoodske zvijezde, no sudeći prema riječima Vesne Pretković Spose, koja ih prodaje u svojem zagrebačkom salonu vjenčanica, vole ih i Zagrepčanke. No ovu konkretnu haljinu s početka teksta još nitko nije nosio. Danas će je tako pokazati na tradicionalnom Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb. Bit će to ujedno i najskuplja vjenčanica u ponudi svih izlagača. A stajat će – 106 tisuća kuna.

Dijelit će i jabuke

– Malo je njih zainteresirano za kupnju, no imam rezervacije za njezinu posudbu već od proljeća. Najam je 9000, a prvo nošenje stoji 30 tisuća kuna – kaže Vesna Sposa.

U sklopu izložbenog prostora predstavit će i svoje kreacije. No proizvode i usluge povezane s vjenčanjem, od pozivnica, zahvalnica, prstenja, cateringa, restorana, hotela, fotografa, bendova, slastičara, cvjećara... pokazat će i ostalih 180 izlagača, koji će u Areni biti do nedjelje.

– U tri dana posjetitelji će moći vidjeti šest modnih revija modnih kuća i salona vjenčanica, a u suradnji s izlagačima priređuje se i humanitarna tombola u kojoj će posjetitelji pomoći Palčićima. Ulaz je 15 kuna – rekla je Marija Leaković iz tvrtke Adria Media Zagreb, koja organizira sajam, te dodala da buduće mladenke čekaju i razni popusti.

Osim toga, tvrtka Showroom podijelit će 106 kilograma crvenih jabuka, kao podsjetnik na stari običaj uoči Valentinova, u sklopu kojeg djevojka budućem suprugu daruje crvenu jabuku.

Besplatan ulaz

Pred kraj mjeseca, od 20. do 22. veljače, sve djelatnosti povezane s vjenčanjem preselit će se u zaprešićki Westgate na 6. po redu Wedding Expo. Veliku posjećenost sajma, na koji u tri dana dođe i do 80.000 posjetitelja, organizatori, trgovina Wedding City, pripisuju besplatnom ulazu i parkiranju.

– Osim toga, organiziramo i revije dizajnera, a ovaj put sajam je povezan i s Late night shoppingom pa posjetitelji mogu doći sve do ponoći i usput obaviti kupnju – kaže Dea Olup, vlasnica Wedding Cityja, te dodaje da će izložiti vjenčanicu koju je ove godine Miss Hrvatske nosila na izboru u Londonu, a koja je iznimno tražena.

Otkazano devet sajmova, no 2016. je Auto show

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije