Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TIMU DVOJE MINISTARA

Mislav Herman objavio kandidaturu za šefa zagrebačkog HDZ-a

Zagreb: Predsjednik GO HDZ-a Mislav Herman obratio se medijima
Jurica Galoic/PIXSELL
23.09.2021.
u 10:00

Osim Hermana u utrku za šefa gradskog HDZ-a idu i Pavo Kostopeč te Ivan Kujundžić.

U 11 sati u prostorijama Gradske organizacije HDZ-a, kandidat za šefa zagrebačkog HDZ-a, Mislav Herman, predstavio je svoj tim.

Podsjetimo, osim Hermana koji ide po novi mandat na čelu gradskog HDZ-a, predstavili su se i kandidati za potpredsjednike: ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, Frane Barbarić, Mario Župan i ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović.

Dodajmo kako u Hermanovom timu nema HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima, Davora Filipovića, iako je Filipović.

Osim Hermana u utrku za šefa gradskog HDZ-a idu i Pavo Kostopeč te Ivan Kujundžić.

Izbori za predsjednike i potpredsjednike općinskih, gradskih i županijskih organizacija stranke, organizacija HDZ-a gradskih četvrti i zagrebačke Gradske organizacije održat će se 17. listopada (prvi krug), a ako bude potrebno, drugi krug bit će 24. listopada. 

>>> Pogledajte: Policija objavila: Žena pronađena na Krku je 57-godišnja Slovakinja


 

Komentara 2

MK
MKGRA
13:46 23.09.2021.

Sto znaju ministri gđa. Brnjac i Gosp.Aladrovic o Zagrebu, jel uopće žive tu ? I kada će se naviti problemima Grada uz ministarske obaveze. Čemu grupiranje funkcija?

TM
trade_mark
10:48 23.09.2021.

HDZ - FUJ!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije