Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
May the 4th

Sretan vam Star Wars dan! Han Solo i Darth Vader stižu na Ribnjak

Star Wars
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
04.05.2018.
u 12:24

U Zagrebu na Ribnjaku u nedjelju 6. svibnja (od 10.30 sati) Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova ''Star Wars Hrvatska'' organizira cjelodnevni party

Diljem daleke, daleke galaksije, a i ove nešto bliže, slavi se poseban dan. Fanovi legendarnih Ratova zvijezda izabrali su upravo 4. svibnja za slavljenje sage Star Wars.

Pozdrav Jedija ''Neka sila bude s tobom!'' ili ''May the Force be with you'' postao je May the 4th

Dan Star Warsa obilježit će se i u Hrvatskoj zahvaljujući brojnim fanovima. Han Solo, Darth Vader i ekipa često ''navrate'' i u Hrvatsku, a jednom prigodom ''osvojili'' su i Trg bana Jelačića.

Posebno će zanimljivo biti u Zagrebu na Ribnjaku u nedjelju 6. svibnja (od 10.30 sati). Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova ''Star Wars'' Hrvatska (Mos Croatia) organizira cjelodnevni party.

Održat će se radionice za djecu i odrasle, cosplay i demonstracija igara i mačevanja. A najveći fanovi mogu se okušati i u ulogama Star Warsa igrajući u LARP-u.

Iz domaće udruge pohvalili su se na Twitteru da im je dan Star Warsa čestitao i Luke Skywalker, odnosno slavni glumac Mark Hamill!

Ne zaboravite da uskoro u Zagrebu počinje SFeraKon, najveća hrvatska SF&Fantasy konvencija (od 11. do 13. svibnja). A od 31.  svibnja u kina dolazi film Han Solo!

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
14:03 04.05.2018.

Hand Solo... opis klasičnog ljubitelja Star Warsa :D

DU
Deleted user
13:44 04.05.2018.

May the 4th..... a sto mu je ovo May the 4th . u kojem dijelu rvacke se to koristi . mora da je to neki lokalni dijalekt osto jos iz irana.

TO
Tony
13:58 04.05.2018.

Bolje Star wars dan, nego Stavros dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije