Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo uprave

Dok Bandić ne odluči drukčije, Švaljek obnaša dužnost gradonačelnika

Sandra Švaljek
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.03.2015.
u 21:42

Švaljek će sve dokumente do daljnjega potpisivati kao "zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika"

Punomoć koju je zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek dobila od gradonačelnika Milana Bandića 19. listopada da ga zamjenjuje za njegove odsutnosti i dalje vrijedi jer ničim nije ograničena ni uvjetovana. Ali, nesporno je da gradonačelnik ima ovlast u tijeku mandata određivati tko će ga od zamjenika mijenjati za dulje spriječenosti.

To su bitni dijelovi odgovora Ministarstva uprave na upit stručnih službi gradonačelnika Grada Zagreba, koji su u cijelosti objavljeni na službenoj web-stranici Grada. Švaljek će sve dokumente do daljnjega potpisivati kao "zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika", odgovoreno je iz Ministarstva uprave na dodatni upit iz Grada Zagreba.

>>Bauk objasnio tko može voditi Zagreb. Švaljek: Ne potpisujem odluke!

>>Karamarko o Švaljek: HDZ je najveća i najjača stranka i imat će svog kandidata

Komentara 3

AM
ameris
07:29 16.03.2015.

Gđa. Švaljek je pravo osvježenje u poltronskom okruženju Gradskog poglavarstva.Hrabra puntarica !

MA
MarioBabic
08:40 15.03.2015.

O Svaljek je javnost slusala nekoliko dana unatrag - tek kada je Bandinjo zavrsiovunutra A vec je imala aferu - muzu uplatila slucajno iz proracuna.... Koja smo mi institucija $$$$$

HO
homofob
18:12 15.03.2015.

Da li Bandic u restu ima olovku i papira da smjeni zamjenicu ako to pozeli ili je u restu da bi ova mogla i dalje "funkcionirati" kada se tako dobro slaze s Zokom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije