Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrao 600 kuna

Putnici u tramvaju uhvatili lopova i predali ga policiji

krađa
Antonio Bronić/Večernji list
17.02.2012.
u 11:58

Lopov je iz novčanika 55-godišnje žene ukrao 600 kuna za vožnje u tramvaju, pa su ga zbog toga "dohvatili" ostali putnici i zadržali do dolaska policije

Združenim snagama putnika i vozača tramvaja zaustavljen je 31-godišnji muškarac u džeparenju, sinoć oko 19 sati na Trgu bana Jelačića. Lopov je, naime, iz novčanika 55-godišnje žene ukrao 600 kuna za vožnje u tramvaju, pa su ga zbog toga "dohvatili" ostali putnici i zadržali do dolaska policije.

Nad lopovom su policijski službenici uporabili sredstva prisile zbog odbijanja postupanja po naredbi te kako bi ga spriječili u bijegu.

Odveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

 

Ključne riječi

Komentara 4

AU
austria
12:11 17.02.2012.

Tak bi se Hrvati trebali riješiti lopova i štetočina kao Smranader, Rončević, Polančec, Mravak, Čačić...

ST
\"stina\"
12:12 17.02.2012.

hehehehe, kaj se sad vladajuce pleme isto vozi tramvajima?

XN
xnet0822
13:09 17.02.2012.

Tako treba uhvatiti i pomagače lihvara koji ostavljaju letke o \"kreditima\" po tramvajima i autobusima, pa da vidiš veselja kad ih se preda predstavnicima Zakona ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije