Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemirna kampanja

Troskot: Polomljen nam je i štand u Dubravi. Kome to smeta Most?

24.04.2021.
u 17:33

Zvonimir Troskot na Bundeku je govorio o otpadu i komentirao jučerašnje napade na Mostove volonterke

Na presici održanoj u subotu na Bundeku, Zvonimir Troskot, Mostov gradonačelnički kandidat govorio je o problemu otpada u Zagrebu, no osvrnuo se i na jučerašnji napad na Mostove volonterke na Trgu. 

-Ovo je zabrinjavajuće. Nakon napada na naše volonterke polomljen nam je i štand u Dubravi. Kome to smeta mladost? Kome to smeta Most? Kome to smeta promjena? Kome to smeta naše zajedništvo? - zapitao se retorički Troskot te dodao kako još uvijek nisu ustvrdili motive ovih napada i krije li se iza tih događaja neka politička poruka.

-Jedino koga stari arhitekti ‘novog’ Zagreba ne žele vidjeti na čelu grada i u Gradskoj skupštini je Most - ustvrdio je Troskot. To su sve jasni pokazatelji da je Most postao snažna politička opcija u Zagrebu i da će igrati važnu ulogu u zagrebačkoj Skupštini, smatra on. 

-‘Stari arhitekti’ znaju da nama neće moći otvarati vrata ureda gradonačelnika nogom, niti nas ucjenjivati. Borit ćemo se svim silama za dobrobit grada Zagreba i svih njegovih građana. Mi ne uzmičemo i nastavljamo borbu za bolji Zagreb - kazao je Troskot. Dodao je i kako će Mostove volontere na štandovima čuvati ‘prijatelji Marka Sladoljeva s tribina’. I on se pridružio kandidatima koji tvrde da će do kraja mandata zatvoriti Jakuševac

-Napustit ćemo bilo kakve koncepte spalioničarskog pristupa. Zauzet ćemo se za kružno gospodarenje otpadom kojim je moguće reciklirati 95 posto otpada. Najbolji primjer kako to izvesti ekološki najbolje su nam pokazali Krk i Prelog - kazao je Troskot. 

Komentara 4

VU
vukovarac
17:59 24.04.2021.

Znaju se imena žrtava, a zašto se ne zna ime napadača i iz koje je stranke? Javno ga prikazagti pa neka susjedi znaju tko porede nijih živi!

VU
vukovarac
22:45 24.04.2021.

Ne treba brkati neke stvari. Ime napadača se mora javno obzaniiti, jer to je borba protiv nasilja i netrepeljivosti. Naravno i adresa, gdje stanuje. Sa svih psiholoških aspekata, to je opasan nasilnik u svojoj zgradi, svome kvartu. Potrebna mu jee pomoć da se ne dogodi zlo kakva se događaju u posljenje vrijeme. Treba uputiti socijalne službe, psihološke i druge stručnjake. Neprihvatljivo je danas ne prihvaćati različitost. Pretpostaviti je da je to neki "ultradesničar"?

PE
peronja
19:23 24.04.2021.

kad su se skupljali potpisi, napadnuta je volonterka UiO. tada je Troskot bio s njima, a napadač je bio ljevičar (dokazano. Sad se Troskot odmaknuo od UiO i od DP, pa zaključujem ili je napadač ljevičar, ili manje vjerojatno iz DP ili UiO (usput, kad su se Vidović i Krišto odmaknuli od DP i Škore, više nemaju pristupportalu UiO 'Narod')-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije