Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod štanda na trgu

Most organizirao zabavu za napadnute volonterke: 'Kukavički ste udarili dvije djevojke, no nas je puno više'

Most organizirao zabavu za napadnute volonterke
Foto: Screenshot
1/3
23.04.2021.
u 23:28

Od večeras je ne samo časno nego i sigurno stajati uz Most, navode iz stranke

Dvije volonterke Mosta danas su napadnute na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, a nakon što su iz stranke osudili napad, večeras je na istom mjestu za njih organizirano druženje

- Nakon potresnog događaja koji se danas dogodio na glavnom zagrebačkom trgu u kojem su naše mlade volonterke Lea i Magdalena brutalno napadnute dok su na štandu prikupljale potpise za gradonačelničku kandidaturu Zvonimira Troskota, naš odgovor je - zajedništvo!, poručili su iz stranke te naveli kako se ne daju prestrašiti. 

- Most se, ovaj Most kojeg ste napali danas, ne vrti oko jednog čovjeka, oko nekolicine pojedinaca! Most je bedem u liku dviju djevojaka koje su hrabro stale iza svojih ideala, bedem koji svakodnevno jača dolaskom svih koji mu daju podršku i priključuju se! Most je prilika! Most su mladi! Most je vrijeme pred nama, čistoća kojom smo naoružani, jasnoća vizije, upornost želje, određenost cilja-moje "JA" da se umanjuje, a država i narod u njoj jačaju i rastu. "JA" je tek sredstvo, komadić snage skrivene u svemu što dolazi i čega se boje močvare ustajalih i dotrajalih politika! Kukavički ste udarili dvije djevojke, no nas je puno, puno više! Naše je najjače oružje jedinstvo, ono kojeg se vi najviše bojite, pred kojim najviše strepite i koje nikada nećete imati!, zaključili su iz stranke. 

 

Na večerašnje su se druženje osvrnuli i na Twitter profilu. Objavili su video gdje su svi zajedno pjevaju i zabavljaju se.  

- Pogledajte koliko se mladih okupilo večeras na našem štandu na Trgu nakon brutalnog napada na naše mlade volonterke. Od večeras je ne samo časno nego i sigurno stajati uz Most, navode na Twitteru uz video. 

 

Današnji napad na volonterke spriječen je reakcijom prolaznika. Napadač je jednu od njih povukao za kosu, a drugu nekoliko puta udario šakom u glavu. Napad su osudili brojni hrvatski politički akteri, uključujući i neke od Troskotovih protukandidata. 

Ključne riječi

Komentara 18

FR
francekmali
04:27 24.04.2021.

A ne morate biti nekakav stručnjak ili politički analitičar da shvatite da je most konkurencija nekome na DESNOJ strani političke scene,a ZNA SE KOME !!!! Ljevici sigurno ne oduzima glasove i nije konkurencija niti vode borbu za iste glasače !!!!

RA
ranub1
07:58 24.04.2021.

Tko je to "vi"?!?

HU
Hulk
01:39 24.04.2021.

Okupljanje bez maski je pljuvanje po zdravstvenim radnicima i odlukama kriznog stožera!Kazniti Most-ovce zbog nepridržavanja distance i nenošenja maski!A Miletiću poručujemo da se ostavi laprdanja o braniteljima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije