Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeftinija vožnja

Oporavila se industrija autoplina. Ugradnja porasla za 30 posto!

autoplin,portal
Kronike Velike Gorice
14.10.2013.
u 10:00

U posljednjih mjesec dana došlo je do znatnog oporavka u toj industriji, prije svega zbog povoljnijeg odnosa cijene autoplina u odnosu na dizel i benzin

Zbog krize u industriji autoplina nastaloj zbog porasta cijene tog goriva, u protekle tri godine mnogi serviseri u Hrvatskoj ostali su bez posla. U posljednjih mjesec dana došlo je do znatnog oporavka u toj industriji, prije svega zbog povoljnijeg odnosa cijene autoplina u odnosu na dizel i benzin, objavljuju Kronike Velike Gorice.

Vozači kažu da ne žale što su uložili u ugradnju autoplina. Željko Rendulić to je učinio prije šest godina. Zadovoljan je vožnjom na ekološko i štedljivije gorivo, ali kaže da kvaliteta autoplina još nije na razini one u zemljama zapadne Europe.

 - Očekujem da ćemo zbog ulaska u Europsku uniju imati jednako kvalitetan plin kao i oni. Čujemo da se radi na tome da ta čistoća bude kao i u zapadnoj europi - kaže Rendulić dodajući kako do tada nema druge nego auto češće servisirati.

 - Auto treba češće voziti na servis jer se injektori ponekad začepljuju, dakle stvaraju nam se dodatni troškovi - upozorio je.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Legalizacija autoplinskih uređaja od 15. 7. samo uz račun

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije