Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blizu okretišta na Remizi

Muškarac u Zagrebu pao u kanal, izvlačili ga vatrogasci

Pao u kanal u Zagrebu
Foto: Čitatelj
1/2
23.06.2021.
u 17:28

Nakon što su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba izvukli ozlijeđenu osobu, ista je pregledana od strane djelatnika Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba koja je preuzela daljnje postupanje

Zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama zaprimio je danas informaciju u 15.20 sati od Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba kako je muška osoba pala u kanal blizu okretišta na Remizi.  

Nakon što su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba izvukli ozlijeđenu osobu, ista je pregledana od strane djelatnika Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba koja je preuzela daljnje postupanje. Osim navedenih djelatnika na teren su izašli djelatnici PU Zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije