Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski brend

Dizajnerica Rattin: Loše kuham pa me spašavalo posuđe

rattin
Autor
Mateja Šobak/VLM
26.03.2012.
u 10:00

Nesuđena arhitektica došla je u showroom u Ilici i odlučila ostati nekoliko dana u hrvatskoj metropoli.

Rosaria Rattin radila je za čuvene modne kuće kao što su Jean Paul Gaultier i Max Mara, a potom je odlučila svoj dizajn predstaviti na ekskluzivnim komadima za interijere. Ti su proizvodi dobili i svoju zagrebačku adresu u showroomu Ro Collection tvrtke Primat RD.

Priča za sebe

– Danas sam samostalna umjetnica, a osim u dizajnu odjeće, radost sam pronašla i u radu s prirodnim materijalima poput gline – kaže Rattin te dodaje da upravo vazama KOSE izražava ljubav prema arhitekturi, a posuđem ISI pridonosi kuhinjskom stolu. Svaka vaza priča je sama za sebe i opisuje dizajneričin doživljaj, a neke su "kopije“ zgrada Berlina, New Yorka ili vlati trave.

– Veoma sam loša kuharica pa posuđem ukrašavam stol kako bih i ja sudjelovala u objedu – objašnjava proces nastanka luksuznog posuđa za koje sama crta uzorke.

Vremena se mijenjaju

Dijelom skupocjenog asortimana s njenim potpisom najponosniji su u showroomu.

Kako joj je arhitektura prva ljubav, Rattin je nekoliko dana odlučila ostati u Zagrebu te proučiti, kako kaže, "dušu“ povijesnog grada.

– Nije mi ovo prvi posjet Zagrebu jer je moja najbolja prijateljica iz djetinjstva Hrvatica. Međutim, vremena se mijenjaju, a time i gradovi – zaključila je Rattin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije