Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačka petorka

A, na koncert grupe Detour u Vintage Industrial Bar ide...

Detour
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
12.05.2014.
u 12:33

Najbrži čitatelj koji nam pošalje mail na javi@vecernji.net osvaja dvije ulaznice za koncert.

Detour, zagrebačka petorka predvođena kantautorom i producentom Nenadom Borgudanom te pjevačicom Majom Posavec nastupit će po prvi put u popularnom Vintage Industrial Baru.

Detour nam u klub dolaze taman kada iza sebe imaju novi singl 'Daleko' te dva prekrasna prethodnika mu iz 2013. godine - 'Srce veliko' i Snijeg' koji je magazin Rolling Stone uvrstio među top 10 najsinlova u regiji.

'Snijeg' je prošao, proljeće došlo, a s njim i Dani hrvatskog filma na kojem je istoimeni spot u režiji Branka Pašića Baneta osvoji nagradu 'Oktavijan'

Detour su 'umiljat' i 'nježan' bend koji svoju glazbu voli kadrirat u akustično-elektroničkom okviru,; oni su bend koji vam se uvuče pod kožu i htjeli vi to ili ne lako će vam se desit da se ulovite u dućanu kako pjevušite 'Snijeg', 'Srce veliko', 'Prijatelj', 'Ljeto počinje'..

Koncert grupe Detour počet će oko 22 sata. Ulaz se naplaćuje od 21 sat. Cijena karte u pretprodaji 40 kn, na dan 50 kn. Karte se u pretprodaji mogu kupiti u klubu.

Najbrža čitatelja koji nam je poslala mail i osvojila dvije karte za koncert je  Jelena Margetić Tominović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije