Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponudili rješenje

Čistoća: Očistit ćemo Bizek od otpada

03.11.2014., Zagreb - Divlji deponij u napustenom kamenolomu Bizek.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
05.11.2014.
u 09:30

Nakon što Čistoća zaprimi nalog Komunalnog redarstva Grada Zagreba, pristupit će se sanaciji divljeg odlagališta otpada u kamenolomu Bizek

Nakon što je Večernji list gradskim službama uputio upozorenje i problem, na koji su zabrinuti stanovnici gradske četvrti Podsused-Vrapče ukazali prošli tjedan na kvartovskoj tribini, o kamenolomu Bizek koje je puno odbačenog glomaznog otpada, Čistoća je ponudila rješenje.

– Nakon što Čistoća zaprimi nalog Komunalnog redarstva Grada Zagreba, pristupit će se sanaciji divljeg odlagališta otpada u kamenolomu Bizek - odvratili su na upit poslan na njihovu adresu. Tako će gradska služba pristupiti nebrojenom uklanjanju i čišćenju, na koje su stanovnici tog kvarta već navikli. Čiste barem dva puta godišnje zaposlenici Parka prirode Medvednica u suradnji sa Zelenom akcijom, lovačko društvo Ponikve organiziralo je akcije čišćenja.

No nakon odvezenih kamiona smeća, od čega najviše starih guma, kauča, kuhinjskih elemenata, šute, razbijenih cigli... sličan otpad se opet tamo stvori u kratkom roku. Rampe se provale, jednako kao i lokoti.

Komentara 1

TV
tvrdapixa
09:35 05.11.2014.

Sva sreća da je Bandić na sigurnom. Jer bi i za ovo bil kriv!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije