Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''kičma turizma''

Zašto je svaki novi i uređeni hotel u turizmu odlična vijest

22.08.2022.
u 17:29

Nova strategija razvoja turizma do 2030. godine insistira na održivosti, što stihijska apartmanizacija svakako nije, a ministrica turizma Nikolina Brnjac tu viziju konkretizira i najavom kako se planira drukčije tretirati stvarni privatni smještaj od turističkog smještaja izniklog na nekretninskim špekulacijama. To bi svima u turizmu olakšalo posao, od stvarnih privatnih iznajmljvača do hotelijera, ali i lokalne zajednice u cjelini koja trpi od prekobrojnih turista. Nadajmo se samo da se na to neće čekati do 2030.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
DomagojMarić
17:38 22.08.2022.

Kako čitam, druge godine bi mogli naplaćivat svako kupanje u Hrvatskom moru. Možda će bit za domaćine besplatno? Nekako moramo izvući novac od bogatih turista, ali saćuvajmo siromašne domaćine koji imaju na moru apartmane i vikendice! A tarifa za Hrvatske goste pola niža?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?