Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učestali napadi

Vukovi mu u samo nekoliko dana zaklali čak 19 ovaca

Vukovi napali ovce
Vladimir Jurišić/PIXSELL
02.03.2012.
u 14:02

Jedan ili više vukova provalili su ogradu na pašnjaku Dušana Vilenice, koji je očajan

Napadi vukova na ovce na Banovini sve su češći, a najnoviji slučaj dogodio se noćas u Starom Selu nedaleko Topuskog. Naime, jedan ili više vukova provalili su ogradu na pašnjaku Dušana Vilenice, zaklali tri ovce te šest ih ostavili teško ozlijeđene.

– Nije ovo prvi put. Prije nekoliko dana zaklali su mi 16 ovaca! Zvao sam veterinare na uviđaj i nisam pozvao novinare, ali sada su napadi prevršili svaku mjeru. Ne znam što da radim. Najveći problem je što uz gubitak ovaca moram još platiti izlazak veterinara na teren te sanaciju zaklanih i ozlijeđenih ovaca. To jednostavno ne mogu, žali se Dušan Vilenica. Podsjetimo, vukovi nadomak Sunje zaklali su prošloga mjeseca devet janjaca na imanju u Šašu. (vj/VLM) 

Ključne riječi

Komentara 4

VR
VRBINA
12:13 03.03.2012.

jadan čovjek i ovce

MI
misvis
06:28 03.03.2012.

banijac je u pravu , di su ti lovci ?? kad je vrjeme da se rade kobasice onda ih je puna suma a kad treba pomoc ljudima nigdje nikog .

Avatar banijac68
banijac68
14:50 02.03.2012.

A gdije su sada tie pijandure od lovaca da ima kakova zakuska odmah bi njih 20-tak izašlo na teren aovako nema ništa pa nema ni pijandura pljuc pljuc pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije