Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijerka u žurbi

Vlada preko noći pripremila Zakon o financiranju političkih stranaka

Premijerka u Petrinji (1)
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
1/3
20.05.2011.
u 14:28

Cilj ćemo osvojiti, sve ide po planu vožnje. Sve se događa očekivano, usklađujemo obveze i obavljamo što se traži – tvrdi Kosor

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor danas je u Petrinji otvorila novosagrađeni Centar za socijalnu skrb i posjetila Gavrilović, u kojem je obišla proizvodne pogone i plastenike za rajčice.

Žurila je na poslijepodnevnu sjednicu Vlade i novinarima izjavila samo da smo na domaku povijesnog cilja, ulaska u Europsku uniju.

– Cilj ćemo osvojiti, sve ide po planu vožnje. Sve se događa očekivano i normalno, usklađujemo obveze i obavljamo što se dodatno traži. S tim u vezi preko noći je Vlada pripremila, a Sabor odmah prihvatio izmjene Zakona o financiranju političkih stranaka. Idemo dalje, korak po korak. Najprije ćemo završiti pregovore, potpisati ugovor, raspisati referendum za ulazak u EU i voditi tako da se građani opredijele za ulazak – rekla je Jadranka Kosor.

Komentara 3

OB
-obrisani-
22:00 20.05.2011.

Sanaderu je ovo što nam je ostavio u amanet Kosoricu veći grijeh nego li pljačka....

MI
mikesh
17:11 20.05.2011.

Najprije ćemo završiti pregovore, potpisati ugovor, raspisati referendum za ulazak u EU i voditi tako da se građani opredijele za ulazak – rekla je Jadranka Kosor. .................................................................................................................................................. i onda otići u povijest ili još bolje u ... ***ke ******** gdjegdje se već nalazi i dobar dio hrvatskog puka

IN
InfoMan
10:35 21.05.2011.

@splićanin_No1 Ja sam prije misljenja da je Sanader namjerno postavio Kosoricu jer jako dobro znade sto je i sta znade. Cini mi se da je isao onom: \"sada cete vi vidjeti kako sam ja bio dobar\". A s druge strane,, Kosorica je zensko, osvetoljubljiva do bola i tko zna zasto se osvecuje Sanaderu i cijelom narodu. Hmmm, ipak je srpskih korjena, a svi znamo da su srbi htjeli potamaniti hrvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije