Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO NA SUČELJAVANJU

VIDEO Filipović: Prestanite mi upadati u riječ. Nemojte biti nervozni; Škare Ožbolt: Ajmo plakat malo

06.05.2021.
u 14:47

Kao što ste prodavali mjesta za Sabor, sada nitko ne zna kako ste financirali vašu kampanju još od osmog mjeseca. To bi bilo dobro da objasnite - rekao je Filipović na što je Škare Ožbolt odgovorila da je financirala svojim novcima.

Moram priznati da sam zgrožena načinom kako Filipović uvjerava javnost u transparentnost - rekla je Vesna Škare Ožbolt na današnjem sučeljavanju kandidata za zagrebačkog gradonačelnika nakon što je Davor Filipović odgovorio na pitanje što bi Zagreb dobio s njim na čelu. 

- Moram priznati da sam zgoržena načinom kako sada uvjerava javnost u svoju transparentnost i transparentnost financija. Bio je na čelu odbora za financije, bio je u odjelu za kontrolu... digao 700 tisuća kuna u jednom cijelom mandatu za te svoje poslove u radu u Gradskoj skupštini, a dopustio da žičara prijeđe vrijednost financiranja, dopustio da novci netransparentno odlaze iz gradskog proračuna... to je doista smijelo kandidirati se nakon ovakvog debakla u Skupštini - replicirala je Škare Ožbolt.

 

- Vi bi kao pravnica trebali znati da sve naknade u skupštini isplaćuju sukladno zakonu i sukladno skupštinskoj odluci. Niti sam ja sebi sam isplaćivao naknade, koje nisu 700 tisuća kuna, isplaćivala je gradska skupština kao i svim drugim zastupnicima.  Što se tiče vaše transparentnosti, vjerujem da su vaši sugrađani zgroženi što ste u prošlosti prodavali mjesta za Sabor - govorio je Filipović kojem je Škare Ožbolt upadla u riječ.

- Prestanite mi upadati u riječ. Nemojte biti nervozini - poručio joj je Filipović. 

- Kao što ste prodavali mjesta za Sabor, sada nitko ne zna kako ste financirali vašu kampanju još od osmog mjeseca. To bi bilo dobro da objasnite - rekao je Filipović na što je Škare Ožbolt odgovorila da je financirala svojim novcima.

Video: Burno sučeljavanje - Tomašević zaprijetio Filipoviću tužbom, Škoro prozvao HDZ, a Klisović gradsku upravu

 

- Jeste li vi prodali sad neko mjesto za skupštinu? - upitao je Filipović. 

Filipović se požalio voditeljici na ponašanje Škare Ožbolt.

- 'Ajmo plakat malo gospodine Filipoviću - dobacila mu je Škare Ožbolt.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Komentara 2

AP
ante_pustinjak
20:58 06.05.2021.

filipović daleko najnepristojniji. a njegov krsni list je prava smjurija. taj fratar koj ga je sačinio je pravi bezbožac!

KA
kavranbird
23:24 06.05.2021.

Filipović je kilometrima dalje od svega ponuđenog, kao čovjek, najobrazovaniji, najnormalniji od kojeg se može puno očekivati, tim više što ima iza sebe HDZ koji vlada državom što je bitno za grad Zagreb, a ožboltova je samo glupa ofucana tuka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije