Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Večernji list velikim slavljeničkim paketima obilježava pet godina otkad je Hrvatska postala punopravna članica EU

PR
Autor
PR članak
29.06.2018.
u 18:44

Večernji je pripremio dva specijalna rođendanska paketa da bismo zajedno obilježili ovaj važni datum

Dan 1. srpnja 2013. u Hrvatskoj će povijesti zauvijek ostati zabilježen kao dan kada je san postao stvarnost. Naime, nakon osam godina mukotrpnih pregovora Hrvatska je postala 28. punopravna članica Europske unije i pronašla je svoje mjesto u velikoj i raznovrsnoj europskoj obitelji. Ali 1. srpnja također ima posebno značenje u povijesti Večernjeg lista jer to je datum na koji slavimo svoj rođendan, a ove godine navršili smo mlađahnih 59! Sve je to bilo povod da svojim čitateljima pripremimo nešto uistinu posebno pa ćete tako 1. srpnja na kioscima moći pronaći specijalni slavljenički paket za samo 10 kuna, ali i ograničenu posebnu ediciju slavljeničkog paketa, dostupnu na biranim lokacijama za 30 kuna.

U slavljeničkom paketu čekaju vas magazin u kojem možete pročitati sve o trnovitom putu Hrvatske prema punopravnom članstvu u EU, ali i magnet s povijesnom naslovnicom Večernjeg lista koji prikazuje uspomenu koju svi dijelimo. Za sve najvjernije čitatelje pripremili smo posebno, vrlo ograničeno izdanje Večernjeg lista. U sjajno dizajniranoj kutiji možete pronaći niz sadržaja za rođendansko slavlje: osim navedenog magazina i magneta, čeka vas i specijal Hrvati i Židovi, Večernjakova kemijska olovka i, naravno, primjerak Večernjeg lista. Limitirano izdanje Večernjeg lista možete pronaći za 30 kuna na lokacijama navedenima na dnu članka.

Proslavite s nama 1. srpnja uz veliki rođendanski paket za samo 10 kuna ili pronađite svoj primjerak specijalnog, limitiranog izdanja Večernjeg lista za samo 30 kuna na jednoj od ovih lokacija u Zagrebu:

AV. MARINA DRŽIĆA 4

PAROMLINSKA 2a

TRG BANA JELAČIĆA 15

TRG KRALJA TOMISLAVA 12

OPOROVEČKA 14

HEINZELOVA 7A

VILE VELEBITA 6

VICE VUKOVA 6

TINA UJEVIĆA 15

BRITANSKI TRG 1

ILICA 288

ILICA 251

BRAČUNOVA 2

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
18:52 29.06.2018.

specijal "Hrvati i Židovi" ? ali vam je u vlasničkoj strukturi netko od tih? vjerojatno jest...

DU
Deleted user
19:01 29.06.2018.

Što se tu ima obilježavati? Trošenje novaca na briselsku birokraciju, poslušnost briselskim ćatama, katastrofalna migracijska politika, članovi EU drugoga pa i trećega reda, ponovna uspostava strogih šengenskih kontrola, redovi na slovenskoj i drugim granicama, pokušaji uvaljivanja hot spota, žica na šengenskim granicama itd.itd. Ne vidim potrebe za slavljem osim u probriselskim medijima čiji vlasnici sigurno nisu kroatofili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?