Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek isti scenarij

Vatra na Kosovu opet prijeti da zapali Balkan: Analiziramo što se tamo stvarno događa

01.08.2022.
u 21:00

Neumorno radimo s našim međunarodnim partnerima. Vučićev pokušaj da destabilizira Kosovo služeći se metodama svoga mentora Putina propast će, zaključila je predsjednica Kosova Vjosa Osmani

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar sindrom mape z
sindrom mape z
21:46 01.08.2022.

Nek se samo Srbi bave Kosovom… manje ce se baviti ostatkom “regiona”. A zbog Kosova su vec jednom posteno dobili po tamburi… mogli bi opet.

Avatar jeremija1
jeremija1
22:07 01.08.2022.

Balvan-revolucija : copyright by Petar Gračanin ( "Narodni heroj" koji je po vlastitom priznanju bil poslan iz Beograda kak bi daval instrukcije po tzv. Krajini)

AL
alzamalo
21:49 01.08.2022.

Nema vatre dosadni ste, jedino sto se moze dogoditi je da Srbi dobiju po piksli, ne zelim im to, ali nervozni su pa im treba jedna za smirenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?