Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANOST

Uskrsnim pisanicama do Jadrana

ljeto
Dragutin Šantoši
01.04.2010.
u 18:07

Više od 500 posjetitelja humanitarnog koncerta osiguralo je novac za šestero siromašnih mališana koji će prvi put u svome životu ljetovati na moru.

SLATINA  – Zahvaljujući prodaji uskrsnih pisanica i humanitarnom Uskrsnom koncertu održanom u Hrvatskom domu, na kojemu je više od 500 mališana i njihovih roditelja darovalo skroman novčani prilog za slatinske osnovne škole, šestero siromašnih mališana iz OŠ Josipa Kozarca i OŠ Eugena Kumičića ovog će ljeta prvi put u životu vidjeti Jadran i 14 dana ljetovati na moru.

Pokrovitelj uspješne priredbe je Grad Slatina, a organizatori su bili Lions Club i Leo Lions Club Slatina koji su u akciju uspjeli uključiti desetak građanskih udruga, škole i vrtiće.

Zanimljivost ove priredbe je što su u njoj najveći teret ponijeli mladi "leići", slatinski srednjoškolci koji su svojim vršnjacima i sugrađanima prodavali pisanice i ulaznice za koncert po prigodnim cijenama. Tvrde da je pružanje pomoći bolesnoj i siromašnoj djeci, poglavito u ovom kriznom vremenu, njihov prioritet od kojega neće odustati. Velikim odzivom humanitarnom koncertu Slatinčani su pak potvrdili da su zajednica koja suosjeća s potrebitim sugrađanima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije