Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uoči paljenja prve adventske svijeće vrata otvorio Božićni sajam

najadvent
28.11.2022.
u 09:00

Drvene jaslice, adventski vijenci, božićni ukrasi, razni suveniri, nakit, drvene igračke, med, kupinovo vino i još ponešto, ponuda je ovogodišnjeg Božićnog sajma koji se u programu Adventa u Vinkovcima smjestio u središnjem gradskom parku. Za okrijepu tu su topli napitci i slasne lepinjice.

Svi oni koji večeras i sljedeće tri subote budu sudjelovali u svečanom obredu paljenja adventskih svijeća uz uživanje u druženju, blagdanskom ozračju i koncertima u središnjem gradskom parku, moći će ponešto i kupiti. Razveseliti najmlađe pa i one starije u obitelji, prijatelja, dragu osobu ili uljepšati dom pokojim novim ukrasom.

Svoje proizvode ove godine nude Domaća radinost Mirjane Huber, VMV obrt za izradu suveniraOPG Katini Lavandini Katarine JohumBončićDomaća radinost Zlatka ŠebaljaOPG Zdenke ŠuranUdruga osoba s invaliditetom “Zrno”,  Udruga udomitelja za djecu i mlade Cibalae i medijska kuća Novosti.

Na njihovim štandovima svatko može ponešto pronaći, a cijene se kreću od 10 pa do 500 kuna. Štandovi Udruge osoba s invaliditetom “Zrno” i Udruge udomitelja za djecu i mlade Cibalae nisu prodajni nego izložbeni. Obje udruge zahvalne su za donatorska sredstva koja ovom prilikom prikupljaju, a svi koji prilože donaciju zauzvrat mogu izabrati neku od lijepih rukotvorina koje su nastale za ovu prigodu.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije