Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dočekajte novu 2024. godinu u Križevcima

Promo
27.12.2023.
u 15:03

U organizaciji Grada Križevaca i Turističke zajednice Grada Križevaca u Križevcima se sprema još jedan nezaboravan doček Nove 2024. godine.

Program počinje već u 11,00 sati ujutro na Strossmayerovom trgu dječjim dočekom nove godine. Za djecu je pripremljen zabavni poligon, ples i novogodišnji facepainting dok točno u podne kreće podjela dječjeg šampanjca i ispucavanje konfeta. Ovaj doček iz godine u godinu okuplja velik broj djece koja uživaju u programu namijenjenom samo njima. 

Program dočeka Nove godine za one starije počinje u 22,00 sata kada na pozornici kreće nastup grupe Petica. Riječ je o bendu s dugogodišnjim iskustvom koji će izvesti poznate hitove koje vole sve generacije. 

1/4

Za posjetitelje je organizirana i zabavna nagradna igra u kojoj će oni koji uhvate božićnu kuglicu osvojiti prigodan poklon paket Grada Križevaca dok točno u ponoć kreće tradicionalni novogodišnji vatromet i valcer.

Osim prethodno navedenog programa, u novogodišnjoj noći ljubitelji klizanja moći će klizati u centru grada s obzirom da će klizalište raditi do 1,00 sat u noći. Bit će tu i prigodna ugostiteljska ponuda s nekoliko vrsta jela s kobasicama, pića poput kuhanog vina i kuhanog gina te slastice poput omiljenih fritula i palačinki.

Sve to idealan je razlog zašto dočekati Novu 2024. godinu upravo u Križevcima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije