Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pula u sjaju glazbe i pozitivne atmosfere

Promo
28.12.2023.
u 10:35

Samo nekoliko dana nas dijeli od Nove godine, a atmosfera u Puli već je dosegla vrhunac uzbuđenja i iščekivanja.

Grad je preplavljen pozitivnom energijom, a za sve one koji još nisu odlučili gdje će dočekati najzabavniji dan i noć u godini, Pula je definitivno mjesto koje se ne propušta! Uoči nezaboravnog dočeka, grad nudi bogat program koji će zadovoljiti apetite svih posjetitelja, bez obzira na uzrast ili glazbeni ukus. Do nezaboravnog dočeka sve posjetitelje i posjetiteljice očekuje još mnoštvo programa, zaokruženih dodatnim sadržajima poput klizališta, veselog vlakića i kućice Bake i Djeda Mraza, dodatno ojačanih izuzetnom gastro i eno ponudom na svakom koraku uz veličanstvene ukrase koji su cijeli grad pretvorili u bajkovitu priču za sve uzraste.

Foto: Promo

No, vrhunac se, dakako, očekuje u noći između 31. prosinca i 1. siječnja, a doček Nove godine u Puli započinje već u jutarnjim satima na Tržnici uz nastup poznate istarske pjevačice, Vesne Nežić-Ružić uz pratnju grupe Magnolija. Ovaj već glazbeni događaj prepoznatljiv je i po tradicionalnoj pripremi fritaje od 2.024 jaja u velikoj padeli. Trg Portarata nastavlja s dočekom u 11 sati, gdje će Luka Nižetić, splitski pop-rock glazbenik, obilježiti polovicu dana. Kontrolu nad zabavom u večernjim satima preuzima Vojko V, splitska hip-hop senzacija čije stihove obožavaju i najmlađi, a definitivno jamči nezaboravnu atmosferu uz podršku iskusnih pulskih DJ-eva čija su imena dobro poznata: Teddy Lee i Jan Plexy.

Istovremeno, na Trgu Forum, Indira Forza će publiku oduševiti svojom glazbom i plesom, posebice pozitivnom energijom po kojoj su njezini nastupi uvelike poznati. Zabavu će osigurati uz izvedbe vlastitih pjesama i obrada hitova poput Bijelog Dugmeta, Crvene Jabuke i mnogih stranih izvođača. Večer će dodatno začiniti DJ Sword koji će glazbenim vremenskim strojem publiku vratiti na plesnjake osamdesetih, dok će Funbox Band dodatno obogatiti večer dočeka.

Foto: Promo

Pula, sa svojom bogatom i raznolikom ponudom, cijeli je prosinac bila čarobni grad u kojem su se susretali ljubitelji glazbe, raznovrsnih programa i svi oni željni dobre eno i gastro ponude, i potpuno je spremna posjetiteljima pružiti nezaboravni kraj ove i početak 2024. godine. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije