Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaštel Novi

Ukrali ulični hladnjak s autobusne postaje pun sladoleda!

sladoled
VL
30.06.2011.
u 12:34

Kako škrinju nisu priključili na struju, sladoled se počeo topiti pa su ga dijelili prolaznicima

Kaštelanska policija uhvatila je 20-godišnjaka i dvojicu maloljetnika koji su uz pomoć još nekoliko nepoznatih osoba u noći sa 12. na 13. lipnja na autobusnoj postaji u Kaštel Novom ukrali ulični hladnjak pun sladoleda!

Utvrđeno je da su 20-godišnjak, 17-godišnjak i 16-godišnjak s kompanjonima noću odvukli škrinju u vlasništvu "Tiska", desetak metara dalje od kioska. Kako škrinju nisu uspjeli priključiti na struju, sladoled se počeo topiti. Bilo im je žao da "propadne" pa su ga "šakom i kapom" dijelili svakome tko je prošao.

Šteta, odnosno vrijednost sladoleda procijenjena je na oko tri tisuće kuna. Nakon što je policija otkrila "lopove-sladokusce", sami su dragovoljno predali ulični hladnjak. No, trojac nije htio "izdati" ostale sudionike koji su im pomogli u krađi. Policija je uputila posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

 

Komentara 6

MO
mozel
18:35 30.06.2011.

Ovo su posteni lopovi koji djele ukradeno sa drugim gradjanima.Posteno od njih.

AN
analfabet
13:01 30.06.2011.

lijepo su se rashladili

Avatar m_m
m_m
13:30 30.06.2011.

Ma nije važno što je - glavno da se da ukrast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije