Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆE ČITANOSTI

Uhićenje Bandića treći najposjećeniji dan portala, utakmica Brazil - Hrvatska rekordna

Milan Bandić
Slavko Midžor/PIXSELL
12.11.2014.
u 14:15

Naše stranice najviše su posjećivanje dan nakon utakmice Brazil - Hrvatska na SP-u u Brazilu

Neočekivano uhićenje Milana Bandića, te cijeli niz njegovih najbližih suradnika 19. listopada prouzrokovalo je iznimnu zainteresiranost čitatelja za informacijama što se događa. Tako je dan poslije uhićenja u ponedjeljak 20. listopada bio jedan od najposjećenijih dana u povijesti portala Večernjeg lista sa 691.068 posjeta

Ili preciznije bio je to treći najposjećeniji dan portala Vecernji.hr. Rekordni dan i dalje drži dan poslije utakmice Brazil - Hrvatska (3:1 za one koji su zaboravili) na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Taj dan naše su stranice zabilježile 767.562 posjeta po Google Analyticsu. Vecernji.hr posjetilo je tada 496.433 jedinstvenih posjetitelja. 

Drugi najposjećeniji dan bio je dan poslije tragične pogibije glumice Dolores Lambaša, koja je stradala u prometnoj nesreći 22. listopada 2013. godine (760.000 posjeta i 477.631 jedinstvenih posjetitelja). 

Prvi tekst o uhićenju Milana Bandića ostvario je preko 290.000 klikova zahvaljujući kontinuiranim osvježavanjima informacija "iz minute u minutu", galeriji fotografija, videa te gotovo 500 komentara čitatelja, te više tisuća dijeljenja članka na Facebooku.

Još jedan članak o Milanu Bandiću je ušao u među klikanije ove godine, a to je situacija kada je naš Leteći reporter snimio Bandića kako grdi projektanta lateralnog kanala u Sesvetskom Kraljevcu (305.437).

Komentara 1

PI
Pikador
01:19 13.11.2014.

PROBLEM NACIONALNOG KLJUČA Svi se slažemo da srpske manjine u Hrvatskoj ima oko 20% . Po sastavu Vlade g.Zokija ima ih više od 80% . Istina da su se mimikrijom svipreveli u hrvatsku nacionalnost ali ih prezimena otkrivaju (Milanović, Opačić,, Ostojić, Jovanović, Ostojić II , Pupavac,, pa Josipović, pa Bajić itd. Itd.). Nas su Hrvate opet lukavo posvadili na Ustaše i partizane pa se glođemo i nakon 70 god, a oni se utrpali u sve strukture vlasti, razne agencije i neprofitne organizacije. Svugdje gdje se malo radi a dobro grabi. Potom se glupare u svojoj lukavosti ali i nekompetenciji. Ovo grubo nepoštivanje nacionalnog ključa u vlasti prvo bi trebalo zabrinuti hrvatske Srbe, jer to im dobra donijeti neće. To je goruća tema i pred ove izbore. Autor Feljtona bi i to morao obraditi. Interesantno je da je u tzv.borbi protiv korupcije nacionalni ključ većinom suprotnog predznaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije