Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gemiusAudience

Vecernji.hr treći najčitaniji portal u Hrvatskoj!

Vecernji.hr
Foto: Vecernji.hr
16.06.2014.
u 17:05

Rezultati istraživanja GemiusAudience pokazali su povećanje čitanosti našeg portala od 5% u odnosu na travanj

Prema istraživanju gemiusAudience, u svibnju je Vecernji.hr  čitalo 892.912 jedinstvenih korisnika, što ga je svrstalo u TOP 3 najčitanijih portala u Hrvatskoj!

Rezultati istraživanja za svibanj 2014. godine dokazuju kako portal Vecernji.hr i dalje ruši rekorde čitanosti! U odnosu na travanj, zabilježen je rast od 5,19% te ga sad prati preko 890.000 posjetitelja. Doseg portala je porastao također za više od 5% te sada obuhvaća 37,06% hrvatske internetske populacije.

Uz aktualne vijesti, vecernji.hr svojim čitateljima svakodnevno donosi i brojne savjete stručnjaka, kolumne i blogove utjecajnih autora, aktivan politički forum i još mnogo toga. Portal je također mjesto na kojem možete s nama podijeliti vijesti, uključiti se u naše inicijative za bolje sutra, ali i opustiti uz teme iz svakodnevnog života u našoj rubrici Lifestyle.

Kontinuirano radimo i osluškujemo vaše potrebe kako bismo vam ponudili novi sadržaj, a vi nam to zadovoljstvo vraćate time što nas svakodnevno pratite.
Hvala vam na vjernosti i podršci koju nam pružate te vas pozivamo da i dalje budete s nama, a mi ćemo se i dalje truditi opravdati vaše povjerenje koje nam svakodnevno dajete!

I ostali portali iz Styrijine digitalne grupacije ovaj su mjesec ostvarili odlične rezultate. Uz 24sata.hr, koji i dalje drži vodeću poziciju po čitanosti, izdvajamo naš poslovni.hr koji i dalje čvrsto drži prvo mjesto među portalima iz svijeta biznisa te portal klokanica.hr koje bilježi porast čitanosti od čak 26,72%!

Istraživanje GemiusAudience prati posjećenost hrvatskih web-stranica. U istraživanju sudjeluje 111 hrvatskih stranica. Istraživanje GemiusAudience postalo je standard u internetskom istraživanju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internetski mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada jedinog istraživanja posjećenosti hrvatskih web-stranica usporedivi su i javno dostupni na web-adresi: http://www.audience.com.hr/.

Ključne riječi

Komentara 12

RA
rakikaki
18:11 16.06.2014.

A sto drugo da citamo? Sotonisticki yutarnji, tportal ili index!?

Avatar darko.horvat.712
darko.horvat.712
17:54 16.06.2014.

bilo bi elementarno pristojno napisati i tko je na prvom i drugom mjestu... ali to vas očito previše boli...

Avatar noemy-no
noemy-no
18:15 16.06.2014.

Na vecernjem ima jako malo vijesti iz svijeta. Mislim da geopolitika interesira puno ljudi, i dovela bi kvalitetnije blogere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije