Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendan

Barometar.hr - politički community koji analize svojih korisnika lansira na naslovnicu Večernjaka

Barometar.hr
Foto: Screenshot
12.11.2014.
u 14:10

Chat Barometra posebna je priča. Dok se kroz analize naših korisnika može saznati što se događa u pozadini važnih političkih trenutaka, na chatu se može svjedočiti i nekima od njih. Mirela Holy probila je led i dala nam direktan uvid u nastajanje treće najjače stranke u Hrvatskoj

Barometar.hr jedino je mjesto u hrvatskom digitalnom prostoru koje tekstove svojih korisnike može plasirati na direktno naslovnicu nekog od najčitanijih portala u zemlji.

Večernji list prepoznao je da među običnim građanima postoje pojedinci koji izvrsno razumiju događanja na političkoj sceni i mogu na kvalitetan način analizirati i rasvijetliti bitne događaje u društvu i državi. Kroz Barometar.hr omogućeno im je da utječu na stotine tisuća ljudi bez da više ikoga moraju vući za rukav, moliti ili dodatno motivirati. Sve što trebaju napraviti jest: prijaviti se na Barometar, odabrati temu i napisati kvalitetnu analizu. U svijetu u kojem utjecaj na javnost ovisi o klikovima, ovakva prilika ne dobiva se nigdje drugdje.

Barometar je politička arena u kojoj težinu imaju argumenti, a ne politička stajališta. Uz brojne anonimne korisnike to su u posljednju godinu dana prepoznala i poznata imena poput Mirele Holy, Josipa Kregara, Nikole Vuljanića, Aleksandre Kolarić i Krešimira Miletića. Razinu kvalitete dodatno podižu i uvaženi stručnjaci poput profesora Zvonimira Šikića, Igora Čatića i Viktora Simončiča.

Chat Barometra posebna je priča. Dok se kroz analize naših korisnika može saznati što se događa u pozadini važnih političkih trenutaka, na chatu se može svjedočiti i nekima od njih. Mirela Holy probila je led i dala nam direktan uvid u nastajanje treće najjače stranke u Hrvatskoj, Božo Petrov upravo je ovdje najavio kandidaturu na parlamentarnim izborima, a Aleksandra Kolarić pokušaj reformiranja SDP-a.

Mladi ekonomist koji se uhvatio u koštac sa korupcijom u Hrvatskoj, Vuk Vuković, najavio je pak da se nakon istraživanja korupcije lokalnih političara baca i na onu na državnoj razini, dok je Vladimir Ferdelji otvorio mogućnost ponovne kandidature za gradonačelnika Zagreba. Sve nas zanima što će nam otkriti svjetski priznati znanstvenik prof. Ivan Đikić, a nakon njega i predsjednički kandidati u utrci za Pantovčak.

>> 'Milanović mora dati ostavku. Nastavi li Vlada ovako, Hrvatskoj više neće biti pomoći'

>> Vuk Vuković večeras na chatu Barometra

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije