Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Miran, dobar, tih, povučen'

Dječak koji je napao majku pušten na slobodu. Nakon napada snimao selfije?

Napad u Trilju
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
27.02.2019.
u 21:24

Dječakovi roditelji su razvedeni, a on živi s ocem i njegovom suprugom

Sudac za mladež je nakon ispitivanja, uz mjere opreza, pustio na slobodu 14-godišnjeg dječaka koji je u utorak popodne nožem u Trilju izbo svoju 47- godišnju majku i nanio joj teške tjelesne ozljede.

Dječak koji je ispitan uz prisustvo odvjetnika na slobodi se ne smije približavati majci, a postupak protiv njega vodi se po Zakonu o sudovima za mladež. 

Napad u Trilju
1/4

Miran, dobar, tih, povučen. Tako opisuju Triljani 14-godišnjaka koji je u utorak poslijepodne nožem izbo 47-godišnju majku, po glavi i vratu. Nakon dovršenog istraživanja, policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju. Predan je pritvorskom nadzorniku. Majka je s teškim ozljedama primljena u splitski KBC. Ima posjekotine po glavi i vratu, izgubila je dosta krvi, ali je stabilno.

– Susjeda je vidjela da žena leži na ulici, zvala je policiju i hitnu pomoć. Došla je najprije hitna i odvezla majku, a kada je došla policija zatekli su dječaka na ulici i odveli ga – pričaju Triljani.

Dječak je pregledan u splitskom KBC-u, a nakon toga je odveden na kriminalističku obradu. Dječakovi roditelji su razvedeni, a on živi s ocem i njegovom suprugom. Majka ga je dovezla pred očevu kuću i kada su izišli iz auta, napao ju je nožem. Neslužbeno doznajemo kako je policija pronašla nožić kojim je izbo majku.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policija je protiv maloljetnika, koji je u utorak nožem napao vlastitu majku, podnijela kaznenu prijavu zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Predan je pritvorskom nadzorniku. Izvijestila jer to PU Splitsko-dalmatinska u kojoj je završeno kriminalističko istraživanje nad 14-godišnjakom koji je u utorak u Trilju teško ozlijedio 47-godišnju majku. Neposredno nakon događaja u službene prostorije doveden je maloljetnik nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje.

"Utvrđeno je postojanje sumnje da je jučer, 26. veljače 2019. godine, oko 15:40 sati fizički napao 47-godišnjakinju i ozlijedio je nožem. Prevezena je u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći, zadobila je teške tjelesne ozljede i zadržana je na bolničkom liječenju" izvijestili su iz PU Splitsko-dalmatinske.

Prema pisanju 24 sata, riječ je o eskalaciji svađe, navodno oko školskih ocjena. Dječak je počeo povlačiti majku za kosu, a 24 sata iz pouzdanih izvora doznaju kako je, nakon što je žena ostala ležati bez svijesti, sin izvadio smartphone te snimao selfieje i teško ozlijeđenu majku. Fotografije su pronađene u njegovom mobitelu, a navodno ih je poslao nekolicini prijatelja.

Ključne riječi

Komentara 55

OB
ObrenM
17:24 27.02.2019.

"Djecak". Ublazimo jos zakon za delikvante.Vise " plavih telefona",djecjih pravobranitelja,udruga za zastitu djecjih prava.Sa tim zakonima u praksi, maloljetnik moze ubiti 100 ljudi,ali ne moze dobiti vise od par godina maloljetnickog "zatvora". Predlazem da se postroze kazne za roditelje.Za krivi pogled,a osobito ako roditelj podvikne na dijete.Dozivotna robija za samar.

TA
Tag
18:49 27.02.2019.

Miran ,tih, povucen i psihicki poremecen...

ZZ
zzz
19:31 27.02.2019.

"...nakon što je žena ostala ležati bez svijesti, sin izvadio smartphone te snimao selfieje i teško ozlijeđenu majku. Fotografije su pronađene u njegovom mobitelu, a navodno ih je poslao nekolicini prijatelja." Bolesnik!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije