Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Srbiji je normalno da je Šljivančanin dio društvenog i političkog života

Beograd: Četvrti prosvjed građana "Srbija protiv nasilja"
Dejan Rakita/PIXSELL
29.05.2023. u 14:12

Šljivančanin jest odslužio zatvorsku kaznu, ali netko takav ne smije imati nikakav pristup javnim funkcijama, političkom životu, društvenom utjecaju... To se odnosi na sve osuđene ratne zločince, gdje god bili

Komentara 20

LU
luminax
18:07 29.05.2023.

Ti Cornelijuse imaš problem sa ljudskošću , pravom i još koječime , pa neke elementarne stvari iz tih oblasti ti ne vredi objašnjavati .

DM
D'Mich
21:42 05.06.2023.

Kao odslužio je pa može ali opet nije baš normalno da krimanalce stavljaš u sve medije. Kod njih su kriminalci redovito u medijima, od ratnih zločinaca do sitnih klošara ali meni to baš nije normalno. Evo onaj Kriistijan Golubović nedavno u jednoj školi prepričavao svoje memoare. To je normalno?

LU
luminax
19:31 01.06.2023.

Narod osuđen !? Svašta , baš se ti nalupeta .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije