Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
34 milijuna doza

U međunarodnoj akciji zaplijenjene 43 tone hašiša

'crna...zgb...10.04.2002. pressica i zapljenjena droga u mup-u(hasis) snimio:boris scitar'
Boris Ščitar/PIXSELL
19.04.2012.
u 17:51

Droga, čija su odredišta bili Montreal i Halifax, zaplijenjena je u Pakistanu, Belgiji, Italiji i Kanadi

Kanadska policija izvijestila je da su u međunarodnoj akciji zaplijenjene 43 tone hašiša čija se vrijednost procjenjuje na oko 860 milijuna dolara. Količina hašiša dostatna je za 34 milijuna doza, odnosno 34 milijuna ljudi moglo bi je konzumirati jednom ili više puta.

Droga, čija su odredišta bili Montreal i Halifax, zaplijenjena je u Pakistanu, Belgiji, Italiji i Kanadi. U akciji imena Casius uhićeno je osam Montrealaca koji će biti optuženi za zavjeru te za posjed i unošenje droge u zemlju radi preprodaje.

Istraga je počela još 2009. godine, a najveći dio zaplijenjenog hašiša porijeklom je bio iz Pakistana.

Komentara 1

RI
Risnjak
19:59 19.04.2012.

Eh hebi ga..... sad cu opet morat po vutri ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije