Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvarno radi

U Google-slike upišete 'potpuno pogrešan' i dobijete M. Romneya

Mitt Romney
Screenshot
12.10.2012.
u 12:06

Ako u tražilicu fotografija upišete "completely wrong", ekran će vam preplaviti slike republikanca Mitta Romneya

Ako u Googleovu tražilicu fotografija upišete "completely wrong", odnosno potpuno pogrešan, vaš će ekran preplaviti fotografije republikanca Mitta Romneya, kandidata za američkog predsjednika.

Googleov glasnogovornik objasnio je da je rezultat takav jer su fotografije povezane s izjavama koje su neke osobe rekle pa je tako Romney povezan s frazom "potpuno pogrešan", piše CNN.

Naime, Romney je nakon debate s Barackom Obamom kazao da je njegova izjava bila potpuno pogrešna kada je prošloga proljeća rekao da je 47 posto Amerikanaca žrtva i da ovisi o vladi.

>> Romney prvi put vodi, ali Obama i dalje nadzire ključne države

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije