Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje a. papi

U garderobi našli fascikl s poslovnim dokumentima

albert papo
Petar Glebov/PIXSELL
30.06.2010.
u 14:21

Poznatog zagrebačkog ugostitelja i direktora njegova poduzeća tereti se da su od siječnja 1998. do prosinca 2002. lažno prikazivali zaradu kafića Buldog i Sunce te tako pričinili štetu od 11 milijuna kuna.

ZAGREB - Kada smo došli, Papi smo pokazali nalog, a on je zvao odvjetnika. Pretraživali smo stan i u jednoj smo sobi našli računalo. Kako je sa mnom bio kolega koji se razumije u računala, pregledao ga je odmah. U garderobi smo našli i fascikl s dokumentima vezanim uz poslovanje tvrtke i kafića - kazao je policajac Miro Zrnić svjedočeći na zagrebačkome Županijskom sudu u nastavku suđenja Albertu Papi (64) i Vlatku Duvančiću (44).

Poznatoga zagrebačkog ugostitelja i direktora njegova poduzeća tereti se da su od siječnja 1998. do prosinca 2002. lažno prikazivali zaradu kafića Buldog i Sunce te tako pričinili štetu od 11 milijuna kuna.

Osim policajca koji je radio pretragu, svjedočila je i Papina kućna pomoćnica koja je iskazala da nije bila sve vrijeme nazočna pretrazi, a policajac je tvrdio suprotno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije