Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Treći po redu xSTatic u srpnju u Splitu

Grafiti crtani na dosadašnjim xSTaticima svojevrsne su ulične galerije u kojima su najbolji radovi domaćih i međunarodno priznatih grafiti-umjetnika.
15. lipnja 2011. u 16:51 19 prikaza
xSTatic

Ove godine od 15. do 17. srpnja u Splitu će se održati treći po redu xSTatic, festival ulične kulture pod pokroviteljstvom grada Splita i Županije splitsko-dalmatinske.

Festival će okupiti crtače grafita, skatere, in linere, break dancere, DJ-e i glazbenike iz Splita, Hrvatske i regije uz moto stop nasilju među mladima.

Festival je odlično prihvaćen u domaćoj i svjetskoj grafiti-zajednici i iz godine u godinu gradi svoju reputaciju uz odlične reakcije i impresije sve mnogobrojnijih posjetitelja.

Grafiti crtani na dosadašnjim xSTaticima svojevrsne su ulične galerije u kojima su najbolji radovi domaćih i međunarodno priznatih grafiti-umjetnika.

Ovogodišnji program održat će se na nekoliko lokacija u Splitu.

Izdvojili bismo Downhill spust na Marjanu 15. srpnja i središnji događaj na prostoru parkinga i na nedovršenim zidovima Spaladium arene 16. srpnja uz koncert na kojem će nastupiti Marcelo i filter crew, Ajs Nigrutin i Timbe, Dječaci i Kandžija u Spaladium undergroundu također 16. srpnja.

Vidimo se u Splitu na vrhunskom provodu!

Predsjednik Zoran Milanović
junak našeg doba
Piše Miljenko Jergović: Zoran Milanović, javnost bez medija
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice