Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Tragedija u Bjelovaru: Preša povukla i zdrobila 56-godišnjaka

credo banka (1)
Ivica Galović/PIXSELL
23.05.2011.
u 17:35

Stradali muškarac bio je dugodogišnji rukovoditelj takozvane linije oplemenjivanja iverice

Teška nesreća dogodila se nešto poslije 15 sati u pogonu bjelovarske Drvne industrije "Iverica", potvrdila nam je Antonija Bagarić, dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru.

– Smrtno je stradao 56-godišnji djelatnik tako da je zdrobljen prešom. Stradali je bio rukovoditelj takozvane linije oplemenjivanja iverice. Stroj ga je povukao i nažalost zdrobio, a očevid još traje – kazala je Bagarić dodajući da se tek utvrđuju okolnosti pod kojima se dogodila ova nesvakidašnja nesreća.

Neslužbeno smo doznali da je riječ o J. P. koji u Iverici radi dugi niz godina.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
19:13 23.05.2011.

dobro je. bitno da je admin vidio...

OB
-obrisani-
22:15 23.05.2011.

Ajme ... strašno!

MP
mparac3
01:03 24.05.2011.

Povijest se ponavlja - nema tome dugo da je otpusteni radnik ubio voditelja na gradilistu, da bi nedugo nakon toga jedan voditelj poslova svrsio u presi..... Prije par dana je jedan otpusteni radnik ubio u pokusaju direktora, da bi nedugo nakon toga jedan voditelj poslova opeta svrsio u presi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije