Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili su u vezi

Švicarac u Hrvatskoj zatočio i ozlijedio 29-godišnjakinju

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
19.09.2022.
u 11:04

U petak je uspjela pobjeći i zatražiti pomoć u Policijskoj postaji Ludbreg

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim državljaninom Švicarske na privremenom boravku u Hrvatskoj zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i nanošenja tjelesne ozljede 29-godišnjakinji.

On je unatrag nekoliko mjeseci bio u ljubavnoj vezi s 29-godišnjakinjom, a kad je htjela prekinuti vezu, u više navrata joj je zaprijetio ubojstvom, oduzeo joj slobodu i držao je zatvorenu u svojoj kući. Nanio joj je i tjelesne ozljede.

U petak je uspjela pobjeći i zatražiti pomoć u Policijskoj postaji Ludbreg. Policija je uhitila 55-godišnjaka koji je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

VIDEO: Zatukao susjeda sjekirom pa pobjegao u šumu: Zasad nije poznat motiv

 

Komentara 1

PO
poluvodič
11:26 19.09.2022.

55 i 29.. Mislim da nisu bili u ljubavnoj vezi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije