Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Merzel: uspon i pad

'Svi znamo tko joj je došao na pir. Preko muža je imala priču, ušla bi i u HDZ. Osjećala se moćno'

29.03.2022.
u 22:07

Nekadašnji suradnici osuđene bivše SDP-ove županice Marine Lovrić Merzel danas ne žele komentirati presudu. Ona je financirala medije, dobivala prostor, isplaćivala iz županijskog proračuna savjetnicima naknade za većinu u Skupštini i imala imidž političarke koja je za narod, a u biti je od tog naroda uzimala što je i dokazano. A očigledno je bila okružena i s moćnicima koji su je politički štitili – kaže Petir.

Komentara 43

TO
tolitol
23:11 29.03.2022.

Smiješno je da se sada insinuira povezanost Merzel s HDZ-om، a opće je poznato da je ta žena svojedobno imala zapanjujuću težinu u SDP-u da joj je na svadbi bio Stipe Mesić, kao vjenčani kum tadašnji ministar Slavko Linić, aa među svatovima ostatak vrhuške SDP-a zajedno s tadašnjim predsjednikom Josipovićem. Zbog čega je bila tako moćna? To je pitanje.

BJ
bjmaro
23:59 29.03.2022.

U kojem kontekstu se sada spominje HDZ ?Takvu nekorektnost može implementirati samo netko tko ne želi dobro istini i profesionalnosti

KO
Kološanin
04:15 30.03.2022.

U vikendicu muža gospođe Marzel, u Selište kod Petrinje, čest gost je bio za vrijeme svoga predsjedničkog mandata i Ivo Josipović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?