Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO STRUČNJACI KAŽU O POKRETU MOLITELJA?

Svećenik o molitvi na trgovima: 'Skupovi molitelja su legitimni, ali i kontraproduktivni'

13.03.2023.
u 06:21

Trojica stručnjaka o tome treba li zabraniti okupljanje molitelja na trgovima i kakve poruke šalju o odnosima muškaraca i žena u našem društvu

Komentara 52

DU
Deleted user
16:01 13.03.2023.

Uz današnju isključivost, agresiju, nerazumijevanje za druge, a posebno one koji drugačije misle klečanje i moljenje je drugi put. Ne potiče agresiju, ne odgovaraju na provokacije i histeriju kojoj su izloženi i sve više smetaju. Pa nekako mi se činini da baš zato ih treba podržati i stati uz njih. Pa na kraju i početi klečati i moliti. Sigurno je bolje to nego širiti oko seber žuč, bijes, jad i netoleranciju. Ovo je ipak bolji put.

SA
sasha68
10:20 13.03.2023.

u početku uopće nisam bila za njih, sad sto ih vise napadaju ,,progresivci iz mozemo i sličnih-to su mi oni blizi. odlučiti izmedju onih koji mene kao zenu zovu,pichkom, i onih koji sute i mole, uvjek ovo drugo, ovi prvi me vide kao organ a ne ljudsko bice, da li te ,,zene,, svjesne da rade protiv sebe ili plaćene ili preg-lupe. a kad bolje pogledas to i nisu zene, to su trans, lez-be, i afž

FR
Franko777
10:07 13.03.2023.

Samo vragu smeta molitva! Pa bio on svecenik, biskup, laik vjernik ili ateista, ako ima nesto protiv molizve gdje god da je potaknut je vragom! Nemoj me zatajiti i nemoj se mene sramiti poručuje Isus...da su biskupi pravi vec bi se pridruzili ali oni su kupljeni od politike na nacin kojemu se bl Alojzije protivio. Cudimo se zasto nije proglasen svetim!? On sam ne zeli kad vidi kakav narod i kler ima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije