Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sve za školu! Saznajte kako najbrže opremiti školarca

Sve za školu! Saznajte kako najbrže opremiti školarca
Foto: Mondo.hr
1/10
PR
Autor
PR članak
12.08.2015.
u 16:41

Opremite školarca na najlakši način u samo nekoliko minuta! Izaberite sve za školu na Mondo.hr gdje vas čeka velika ponuda i super cijene.

Knjige, bilježnice, torbe, pernice, pribor, odjeća – zaista je sve na jednom mjestu! Mondo.hr i ove godine olakšao je kupnju svim roditeljima i osigurao odlične uštede na kupnju školskog asortimana.

Uz školsku torbu, bilježnice gratis

Uz odabrani asortiman školskih torbi i ruksaka na dar dobivate sedam bilježnica po izboru. Odaberite omiljenog junaka, princezu ili omiljeni nogometni klub vašeg klinca za još veseliji povratak u školske klupe. Sve školske torbe dostupne su po akcijskim cijenama, a potražiti ih možete već od 79,99 kn.

Školski pribor na jednom mjestu

Uz omiljene junake na pernicama, bilježnicama, novčanicima i kišobranima, svaki će dan u školi postati još zabavniji. Dodatni školski pribor poput bojica, tempera, geometrijskih setova, pastela možete pronaći već od 4,99 kn.

Uz školski pribor, odaberite i odjeću i obuću najpoznatijih sportskih brendova poput Adidasa, Championa i Umbra po akcijskim cijenama.

Dodatnih 10% uz kupnju udžbenika

Na Mondo.hr možete naručiti i udžbenike za samo nekoliko minuta. Sve što trebate jest odabrati školu i razred svog djeteta. Provedite ostatak ljeta bez stresa i nepotrebnog čekanja u knjižarama. Uz narudžbu udžbenika dobivate i 10% popusta na cjelokupan asortiman iz kategorije Škola.

Posjetite Mondo.hr i opremite svog školarca od glave do pete uz odlične uštede. 

Želite prijaviti greške?