Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ANALIZA

Što se događa u Njemačkoj i tko će naslijediti Merkel?

Reactions from the CDU party and chancellor candidate Armin Laschet at the party headquarters after general elections in Germany
Fabrizio Bensch/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.09.2021.
u 21:50

Sve što trebate znati nakon dramatičnih i povijesnih izbora u Njemačkoj.

Komentara 5

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
22:02 26.09.2021.

Najbolje AFD. Nažalost ništa od toga

SI
sisavac
22:10 26.09.2021.

16 godina se cdu skrivao iza merkelice. Bez nje su ništa. Osim ako ne prodaju duše ovim ekstremistima. A onda za 4 godine propadaju nepovratno. Njemačka se promijenila, a ne da će doći do promjena.

TV
Tvrdjava
22:49 26.09.2021.

Njemacka jje acha I nikad bogatija..Merkel ..napravila je platformu I ujedinila sve kljucne institucije da djeluju skupa sto je I glavni cilj svake drzave ..sa svojom poznatom izjavom " a sto nam moze 1000000 izbjeglica ta nas je 90 miliona"..dala je do znanja svim saveznicima tko stojec pisha..a.tko na chuchavcu ceka..vise nije bitno tko ce postat kancelar..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?