Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA KOSTAJNICA

VIDEO Zapeli na otoku na rijeci Uni: Policija spasila umorne i pothlađene migrante

Spašeni migranti zapeli na otoku na rijeci Uni
Foto: PU sisačko-moslavačka
1/3
04.03.2020.
u 15:33

Ponuđena im je liječnička pomoć i pripremljeni topli napitci i hrana kako bi se ugrijali.

Danas u jutarnjim satima policijski službenici Postaje granične policije Hrvatska Kostajnica su prilikom pojačanog postupanja po suzbijanju nezakonitih migracija na otoku na rijeci Uni uočili nekoliko osoba.

Službenim plovilom su se uputili do otoka gdje su primijetili da se radi o četvorici migranata, koji su bili umorni, iznemogli i pothlađeni.

Policijski službenici su ih smjestili na policijsko plovilo te ih prevezli do prostorija Postaje granične policije Hrvatska Kostajnica. Ponuđena im je liječnička pomoć i pripremljeni topli napitci i hrana kako bi se ugrijali.

U postoji granične policije Hrvatska Kostajnica su poduzete mjere radi utvrđivanja njihovog identiteta te daljnje postupanje sukladno nacionalnom i europskom zakonodavstvu. 

Komentara 7

Avatar Jopa
Jopa
15:48 04.03.2020.

Odmah nazad transportirati.

RA
Rafael55
15:58 04.03.2020.

Nazad...nazad....nazad..

JB
Jednonogi.Brabonjak
15:36 04.03.2020.

Sad će reći da ste ih tukli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije