Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika šteta

Slavonskom biznismenu rođak razbio skupocjeni Ferrari, zabio se u jelena

Ilustracija
Foto: Wikipedia
09.06.2020.
u 07:27

Lijevi prednji kraj Ferrarija se udubio te je izgreban, puknulo je vjetrobransko staklo, kao i lijevi retrovizor

Prije desetak dana vozač (32) Ferrarija 488 Spider udario je jelena u šumi na cesti između Otoka i Vrbanje kraj Županje. Zaštitna je ograda postojala, no jelen ju je preskočio i istrčao na cestu. Nije poznato je li životinja uginula, no 32-godišnjak je prošao neozlijeđen. Najveća je šteta vidljiva na automobilu što je bacilo u očaj njezinog vlasnika, samozatajnog slavonskog poduzetnika Martina Jozića (56) zvanog "Doktor".

"Automobil nisam vozio ja nego moj rođak. Ne vidim zašto bi to vas zanimalo. Policija je obavila očevid. Ne želim takav publicitet.
Mislim da je glupo da o tome pišete", rekao je za 24sata vlasnik automobila. 

Lijevi prednji kraj Ferrarija se udubio te je izgreban, puknulo je vjetrobransko staklo, kao i lijevi retrovizor.

PU vukovarsko-srijemska sudar nije zabilježila kao nesreću nego kao “događaj u prometu”, a njezin glasnogovornik Dragoslav Živković rekao je: "Osim policije onamo je došao lovočuvar šumarije Otok, koji je nakon očevida izuzeo divljač. Nije bilo prometnog prekršaja pa je vlasnik vozila upućen na traženje odštete od lovačkog društva koje ima koncesiju na tom području". 

Martin Jozić i njegova žena Marija našli su se pod istragom Uskoka zbog poslovanja s obiteljskom prijateljicom Zoranom Kuščević, suprugom bivšeg HDZ-ova ministra uprave Lovre Kuščevića.

"Sve je to čisto, ne želim ništa komentirati" rekao je Jozić 2019., a četiri godine ranije jedan Gunjanac je njega i njegovu zaradu od obnove županjske Posavine nakon poplava ovako ilustrirao: "Vlasnik te tvrtke nam je došao u starom Golfu trojci pregledati kuću. Sad i on i supruga voze nove Mercedese". 

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
08:27 09.06.2020.

Dok su jeleni razbijali fićeke, spaćeke i slična vozila, lovačka društva su još i mogla isplaćivati odštetu za nalet na divljač... Ali sada, kada agresivni jeleni napadaju Ferarije - tko će to financirati?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije