Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiša nije omela motorijadu

Slavonski Brod tri dana živio kao bajkerska republika

motorijada
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/12
15.05.2016.
u 12:37

vi sudionici bili su ujedinjeni u samo jednoj zajedničkoj misiji – dobro se zabaviti.

Slavonski Brod ovaj vikend po 13. put bio je bajkerski centar Hrvatske. Utrke ubrzanja, defile brodskim ulicama, natjecanja u bacanju guma i ispijanju piva, vožnje sporosti, utrke u pijesku, striptiz te glamurozni koncerti neki su od sadržaja oko kojih su se u sklopu tradicionalnih Mega bikers susreta okupile tisuće motorista i posjetitelja iz cijele Europe. Svi bendovi, od Majki i Psihomodo popa do Silentea i Metallica tribute banda, dali su svoj maksimum i digli publiku na noge, a Brkovi su stavljanjem maski podržali Brođane u borbi za čist zrak.

Svi sudionici bili su ujedinjeni u samo jednoj zajedničkoj misiji – dobro se zabaviti.

– Unatoč krizi, i ove smo godine uspjeli održati moto susrete na visokoj razini. S nama su bili bajkeri iz dvjestotinjak klubova iz Hrvatske i susjednih zemalja. Neki su čak uzimali godišnji odmor kako bi mogli doći na susrete – rekao je predsjednik Moto kluba Brod Ivica Lovrić. Brodska motorijada još je jednom potvrdila kako je kroz godine poslala međunarodni događaj od velike važnosti za cijelu Slavoniju. Nažalost, organizatore je tijekom sva tri dana pratilo loše i kišovito vrijeme, pa je tako atraktivna i uzbudljiva utrka ubrzanja završila prije vremena. Nagrade su ipak podijeljene, a slavodobitnik je ovoga puta bio Luka Mijić iz Vinkovaca, inače redoviti sudionik. 

>> Spoj brzine i žestoke svirke za vrhunsku zabavu

Komentara 2

I0
ivica_01
16:28 15.05.2016.

sodoma i gomora (blato.alkohol.nausnice.strava za pozelit)

AR
archy
13:49 15.05.2016.

Kako su petak i subota, tri dana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije