Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani turizma

Slavonci poručili: Nemojte nas sažalijevati, dođite nam u goste

Dani turizma
Foto: Radmila Kovačević
1/2
25.10.2017.
u 16:10

Nismo napuštena zemlja u kojoj ništa ne raste. Mnogi se iznenade kad nam dođu i kažu kako nisu dugo vidjeli tako uređene vinograde, lijepo pokošene livade i poorane njive. Ne želimo da nas se sažalijeva, dođite nam u goste, dođite po zimnicu, poručili su Slavonci, koji na Danima turizma u Malom Lošinju prezentiraju svoju regiju.

Baza im je brod iz flote Riva ID Tursa, čiji vlasnik Selimir Ognjenović je i inicirao cijelu akciju, a iz Slavonije je doputovalo tridesetak vlasnika OPG-ova, restorana, malih hotela, vinarija, poduzeća, tamošnjih turističkih zajednica...Brod je u Malom Lošinju usidren od utorka navečer, Slavonci su Lošinjane počastili orasima, kolačima, domaćim jabukama, a jučer je cijela riva zamirisala po čobancu.

Kad ako ne sad?

- Kad ako ne sad? Zar nakon ovako sjajne sezone nije pravi trenutak da turističke reflektore uperimo prema Srijemu, Baranji, Slavoniji? Očekujemo da se prvi odazovu sami turistički radnici - poručio je Ognjenović.

Na Danima turizma se, inače, okupilo oko 1.300 sudionika, a zagovornici pokreta turizam Slavonija iskoristili su prigodu da još jednom apeliraju da se Dani turizma po prvi puta održe u Slavoniji. - Slavonija je spremna, bit će to Dani turizma kakvi još nisu viđeni - poručili su Slavonci u Lošinju.

Komentara 6

ZR
Ze Roberto u
16:31 25.10.2017.

Tako je Slavonci! Lijepo je kod vas i rado se dolazi! A to što drugovi Mavas, Stazić i ostali iz partije, zajedno sa populistma iz Mosta nastoje vas prikazati sirotinjom , samo je njihov igrokaz!

TT
tTony
16:30 25.10.2017.

Nekad nas je slovonija prehranila i udomacila, ali ce opet u dosljedno vrime sve ove tehnologije imaju vjek a slavonija ostaje zauvjek

Avatar Le-Freak
Le-Freak
08:07 26.10.2017.

Sta se desi? Sada od jednom VL pise ono sto bi trebao pisati oduvjek. Nije valjda projekt pljuvanja destabilizacije Hrvatske prestao. Izgleda da su gazde odlucili da im je ipak stabilna Hrvatska od vece koristi. Ali jedna lasta jos ne cini proljece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije