Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je spremno

Škola Nikole Tesle u Vukovaru dobila uporabnu dozvolu

tehnička škola (1)
Branimir Bradarić/VLM
30.04.2013.
u 12:00

Obnova škole Nikole Tesle trajala je više od tri godine, na poslovima obnove izmijenila su se tri izvođača radova, a danas bi se u školu trebali useliti učenici

Upravni odjel za uređenje grada, upravljanje gradskom imovinom, komunalno gospodarstvo i zaštitu okoliša Grada Vukovara Tehničkoj školi ''Nikola Tesla“ izdao je uporabnu dozvolu čime su se stekli svi uvjeti da se učenici i nastavnici te škole, kako je jučer najavio ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr. sc. Željko Jovanović, danas počnu useljavati u novu školsku zgradu, priopćilo je Ministarstvo znanosti,obrazovanja i sporta.

Obnova škole Nikole Tesle trajala je više od tri godine, na poslovima obnove izmijenila su se tri izvođača radova, no zbog velikog angažmana Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta koje je svakodnevno pratilo tijek radova i ministra osobno, koji je više puta obišao školu, vukovarski učenici, njihovi nastavnici i roditelji danas imaju velikog razloga za zadovoljstvo. Ukupna je vrijednost investicije više od 13 milijuna kuna.

Informaciju da je u školu konačno stigla uporabna dozvola potvrdio je i ravnatelj škole Đorđe Lukić koji najavljuje da uskoro počinje postupak selidbe.

– Mogu reći da smo spremni za početak selidbe iz prostorija vukovarskog Veleučilišta u obnovljene prostore. S obzirom na to da je pred nama 1. svibnja i Dan grada, koji obilježavamo 3. svibnja, s nastavom u obnovljenoj školi počet ćemo idući tjedan, najkasnije 7. svibnja – rekao je Lukić. Tehnička škola Nikola Tesla ima oko 500 učenika koji već dva mjeseca nastavu pohađaju u zgradi vukovarskog Veleučilišta Lavoslav Ružička.

>>'Učenici se sutra vraćaju u Tehničku školu u Vukovaru'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije