Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće li izdržati?

Sirijska vlada obećala prekid rata tijekom Kurban-bajrama

sirija,homs (1)
Reuters/PIXSELL
24.10.2012.
u 12:13

Lakhdar Brahimi iz Ujedinjenih naroda kazao je da je dobio obećanje sirijske vlade kako će prekinuti rat na četiri dana

Sirija će prekinuti vatru tijekom islamskog blagdana Kurban-bajrama, javlja BBC. Kurban-bajram, naime, počinje u četvrtak i trajat će četiri dana.

Lakhdar Brahimi iz Ujedinjenih naroda kazao je da je dobio obećanje sirijske vlade kako će prekinuti rat na četiri dana. No, pobunjenici su mu rekli da će uzvratiti vatru napadne li vladina vojska.

– Nakon mog posjeta Damasku dogovorili smo se da će sirijska vlada prekinuti rat tijekom Kurban-bajrama, ali o tome će obavijestiti javnost u srijedu ili četvrtak – rekao je Lakhdar Brahimi.

– Ako se ovaj skroman sporazum ne prekrši, nadamo se kako ćemo ga produžiti i da će doći do primirja – rekao je alžirski diplomat u UN-u.

>> S tugom sam se rastao od Homsa, grada koji umire pod granatama

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:25 24.10.2012.

naivni stvarno misle dace amerika i izrael to dopustiti,da se nepuca 4 dana.......

AA
aabbcc
13:00 24.10.2012.

. A ko ce te pobunjenike placati ta 4-dana a da ne rade nista ?

LD
lopov drpiga
14:04 24.10.2012.

naravno da se neće održati primirje... baš kao što ga neće biti ni u Bani Validu u Libiji ( o tom sukobu u našim tiskovinama niti riječi, jer tamo sad vlada ljubav, a kuće su od čokolade ), a znamo i zbog koga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije